IKVÄLL SKITER JAG I ALLT

Tja!
Igår var jag i Hedesunda! Blev en riktigt lyckad kväll kan jag säga! 
Vi åkte dit till åtta och käkade, sen vid tio så började dom spela musik, grannen och hans band. Så vi satt och pratade, lyssnade på dom, skrattade och kollade på snygga boys! 
Blev faktiskt uppbjuden av en hedesunda pöjk! Det var riktigt kul. Jag är ju inte så bra på att bugga osv, oså hade jag inga band på bhn (inte bh.. mer som en topp) så den höll på attt åkte ner, så jag drog upp den hela tiden, liiiiite pinsamt..! menjaja, Kul att bli uppbjuden iaf! Har iaf haft det riktigt kul! 
Btw, Jag har funderat på att sluta blogga... de är sjukt tråkigt oså funkar de inte att lägga upp bilder från mobilen, och de är inte så kul att läsa massa inlägg utan bilder! 
Så som sagt, följ mig på Instagram ist! 
Bloggen kommer finnas kvar men kommer inte blogga! Kan hända att det blir nått inlägg men inte alls ofta!
Ha det bra buddies! :)
Här kommer lite bilder från igår!

I'M WALKING ON SUNSHINE

Nytt skal! <3


I WANT IT THAT WAY

Instagram: thereseelfving
Follow me babes :*

BITCH PLEASE

Igår var vi ett gäng som åkte till sandaön. Det var ju kul oså, kom dit vid 2 oså grillade vi, spelade kubb och badade. Det var ju as kallt i vattnet. Vilken sommar vi har iår.. Sen när jag kom hem så kom Agnes, jag hade skit ont i huvet och va skit varm på kinderna. Oså vaknade vi typ halv 12 idag. Fanns inge frukost så då satt vi och väntade på de till 12 sen blev klockan halv 1 och jag började packa, ska sova i Valbo inatt. Så det blir kul. Om jag ska vara ärlig nu så vet jag inte riktigt vad jag har skrivit..


NATTBAD

Har nyss nattbadat, innan körde jag lite zumba! Fyfan va kul de va och man svettades riktigt så de blev ju ett riktigt träningspass typ. See you later :*


DAGENS LÅT

Gabry Ponte – Beat On My Drum - Gabry Ponte Club Mix - Radio Edit

STÄDKÄRRING

NÅtt jävlit hemskt som hände! Inatt så ringde min mobil, jag halvvaknade. Tog mobilen och la den på magen, sen somnade jag om med iPhonen i sängen! Sen klockan 6 vände jag på mig, gissa vad som hände? Den ramlade ner på golvet! Jag trodde jag skulle dö. Jag blev fan chockad! Den gick som jävlit tur var inte sönder! Fyffaaaaaan då hade jag nog hoppat ut genom mitt fönster jävligt snabbt! 
Iaf, jag vaknade kl 12, gick ner och började städa. Fyfaan va duktig jag är asså. Bara övervåningen kvar. 
Helt random så började jag tänka på vad jag ville gå för linje och vad jag ville bli osv. 
Det här är lite tråkig info menmen. Jag vill ju bli frisör eller inredare. Men sen igår så började jag tänka vad jag kommer få göra som inredare.. frisör det vet väl alla redan? Det är bara så jävla svårt att komma in på frisör linjen, men jag har bestämt mig för att plugga på som fan, söka till frisör linjen och nån linje till inredning som andrahand. 
Det är ju två år kvar men de är ju bra att börja tänka! :) 
Nu sk jag nog börja städa uppe! Höööörs :*

GIVE YOUR HEART A BREAK

Heej allihopa!
Är på mycket bättre humör just nu! De funkar ju att mobil blogga med de blir så sjukt ful text! Hateit. Har nyss kikat lite film, blev Austin Powers. Skit bra! Sen har Agnes och jag Facetimat mitt i. Fett kul!
Imon ska jag städa här hemma osv. OM det är fint väder så kanske jag klipper nån gräsmatta oxå! VI får helt enkelt se.
Nu ska jag iaf sova! :) See ya later! ;*

AGAINST THE ODDS

Hejhej jag orkar inte blogga just nu.. DAGENS LÅT: http://open.spotify.com/track/6KS5n6cFhBNxe3jGFfref4">http://open.spotify.com/track/6KS5n6cFhBNxe3jGFfref4">http://open.spotify.com/track/6KS5n6cFhBNxe3jGFfref4%3C/a%3E">http://open.spotify.com/track/6KS5n6cFhBNxe3jGFfref4

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2658469/images/2012/pic_4ffdaf16ddf2b341b400033a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2658469/images/2012/pic_4ffdaf16ddf2b341b400033a.jpg" class="image">


GUYS THINK GIRLS ARE COMPLICATED. TELL US WE'RE PRETTY AND GIVE US CHOCOLATE AND WE'LL LOVE YOU FOREVER

Dags att sova! Imon ska jag träffa Agnes! :D äntligen ska vi få prata lääääänge.


HELLO BABES

Hej allihopa! Äntligen funkar appen så jag är tillbaka! Men om jag ska fortsätta blogga så tycker jag att ni ska hjälpa mig sprida bloggen och kommentera mera! Inga dumma kommentarer såklart ;) Måste testa med bild :D


TJA!

Orkar inte med bloggen. SJukt tråkigt! bloggen kommer ligga nere ett tag dårå! Meeeeeen jag bloggar helt enkelt när jag vill och har lust ;) Följ via bloglovin' om ni är väldigt intresserade av min blogg !
Följ mig oxå via Instagram
Hare gött!

RSS 2.0